GRADINITA PN SEMLAC

GRADINITA CU PROGRAM NORMAL PENTRU 6 GRUPE

In anul 2019, a fost inaugurata Gradinita PN Semlac, cu 6 grupe, finantata cu fonduri de la Ministerul Educatiei Nationale prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Retelei Scolare si Universitare, prin programul privind reforma educatiei timpurii in Romania.

Utilizatorii gradinitei sunt copii, educatoarele, personalul administrative si de serviciu care participa, organizeaza si desfasoara procesul educative in vederea dezvoltarii psihofizice, sociale si morale si pregatirii copiilor pentru scoala.

Gradinita cu program normal pentru 6 grupe este destinata unui numar de 120 de copii, 6 educatoare si cadru auxiliar.

Constructia are regim de inaltime parter si etaj si cuprinde:

La parter – windfang, zone de primire copii si filtru, vestiare copii, izolator cu grup sanitar, scara de acces la etaj, windfang acces personal, camera educatoarelor, vestiar si grup sanitary cu dus pentru personal, 3 Sali de grupa cu grupuri sanitare aferente, spatiu multifunctional cu acces secundar in curte si centrala termica.

La etaj – vestiar copii, 3 Sali de grupa cu grupurile sanitare aferente, spatiu multifunctional cu acces la terasa acoperita, depozit material didactic si depozit curatenie.

Suprafata construita este de 816.05 mp, iar suprafata utila este de 716.85 mp.

Terenul gradinitei este organizat in patru zone si anume:

  • Zona ocupata de constructie
  • Zona curtii de recreatie;
  • Zona terenurilor si instalatilor sportive;
  • Zona verde.

Valoarea totala a investitiei este de 2.080.678,55 lei