Anunțuri achiziții publice

ANUNT

 

In vederea atribuirii contractului ,,Lucrari privind amenajare parcare scoala, in localitatea Semlac, judetul Arad” pentru promovarea concurentei intre operatorii economici, garantarea tratamentului egal si nediscriminarea operatorilor economici, asigurarea transparenteie si integritatii procesului de achizitie publica, UAT Comuna Semlac publica invitatia de participare si formularul oferta pentru achizitia mai sus mentionata, precum si descrierea lucrarilor ce urmeaza a fi achizitionate.

 

Documentatia tehnica aferenta se poate solicita in scris prin e-mail: primaria@semlac.ro.

Documente atasate:

Formulare + Contract lucrari

Invitatie de participare

Din cauza unei greșeli de completare a Invitației de participare a fost trecut un termen eronat de depunere a ofertei, vă rugăm să luați în considerare invitația de mai jos:

Invitatie de participare

Data publicării: 05.09.2023

ANUNT

 

In vederea atribuirii contractului ,,Lucrari privind racorduri alei parc, in localitatea Semlac, judetul Arad” pentru promovarea concurentei intre operatorii economici, garantarea tratamentului egal si nediscriminarea operatorilor economici, asigurarea transparenteie si integritatii procesului de achizitie publica, UAT Comuna Semlac publica invitatia de participare si formularul oferta pentru achizitia mai sus mentionata, precum si descrierea lucrarilor ce urmeaza a fi achizitionate.

Documentatia tehnica aferenta se poate solicita in scris prin e-mail: primaria@semlac.ro.

Documente atașate:

Formulare + Contract lucrari

Invitatie de participare

Din cauza unei greșeli de completare a Invitației de participare a fost trecut un termen eronat de depunere a ofertei, vă rugăm să luați în considerare invitația de mai jos:

Invitatie de participare

Data publicării: 05.08.2023

 

PNRR_Comunicat presa_online Semlac

ANUNȚ

In vederea atribuirii contractului avand ca obiect „Achizitionare chioscuri din lemn” finantat din fonduri FEADR in baza contractului de finantare nr. C1920074A202950209018, pentru promovarea concurentei intre operatorii economici, garantarea tratamentului egal si nediscriminarea operatorilor economici, asigurarea transparenteie si integritatii procesului de achizitie publica, UAT Comuna Semlac publica invitatia de participare si formularul oferta pentru achizitia mai sus mentionata

 

Achizitionare chioscuri din lemn, astfel:

chiosc comercial din lemn 3,00m x 2,40m – rama metalica – pliabil, fabricat din panouri pentru montaj rapid (4 minute), cadru metalic la baza cu pasaj metalic pentru furcile stivuitorului, invelitoare din prelata alba pentru lambriul de acoperis, toate panourile fixate in balamale, acoperisul se fixeaza cu zavorase si are montata prelata pe cele doua panouri.

Documente atașate:

Invitatie de participare

Formulare + Model contract lucrari

Data publicării: 24.04.2023

ANUNȚ

In vederea atribuirii contractului ,,Lucrari de amenajare accese si racorduri trotuar, in localitatea Semlac, judetul Arad” pentru promovarea concurentei intre operatorii economici, garantarea tratamentului egal si nediscriminarea operatorilor economici, asigurarea transparenteie si integritatii procesului de achizitie publica, UAT Comuna Semlac publica invitatia de participare si formularul oferta pentru achizitia mai sus mentionata, precum si descrierea lucrarilor ce urmeaza a fi achizitionate.

Documentatia tehnica aferenta se poate solicita in scris prin e-mail: primaria@semlac.ro si/sau telefonic la nr. 0746222859.

Documente atașate:

Formulare + Contract lucrari

Invitatie de participare

Data publicării: 20.12.2022

ANUNT

 

In vederea atribuirii contractului ,,Lucrari de amenajare drum agricol de acces la platforma de depozitare gunoi de grajd” pentru promovarea concurentei intre operatorii economici, garantarea tratamentului egal si nediscriminarea operatorilor economici, asigurarea transparenteie si integritatii procesului de achizitie publica, UAT Comuna Semlac publica invitatia de participare si formularul oferta pentru achizitia mai sus mentionata, precum si descrierea lucrarilor ce urmeaza a fi achizitionate.

Documentatia tehnica aferenta se poate solicita in scris prin e-mail: primaria@semlac.ro si/sau telefonic la nr. 0746222859.

Documente atașate:

 

Anunț de participare la licitația deschisă pentru concesiune bunuri din domeniul privat al Comunei Semlac, jud. Arad

Informații și documente: Anunț de participare la licitație deschisă pentru concesiune bunuri din domeniul privat al Comunei Semlac

 

Data publicării: 25.08.2022

 

ANUNT

In vederea atribuirii contractului ,,Lucrari de construire platforme din beton spatiu de joaca copii – parc localitatea Semlac, judetul Arad” pentru promovarea concurentei intre operatorii economici, garantarea tratamentului egal si nediscriminarea operatorilor economici, asigurarea transparenteie si integritatii procesului de achizitie publica, UAT Comuna Semlac publica invitatia de participare si formularul oferta pentru achizitia mai sus mentionata.

 

Documentatia tehnica aferenta se poate solicita in scris prin e-mail: primaria@semlac.ro

Documente necesare:

Invitatie de participare

Formulare + Contract lucrari

Data publicării: 09.06.2022

 

 

ANUNȚ ACHIZIȚIE PUBLICĂ

In vederea atribuirii contractului „Lucrari de extindere retea electrica de interes public din zona DJ 709D, CF300854, bloc ANL – 21 locuri de consum, localitatea Semlac, judetul Arad” pentru promovarea concurentei intre operatorii economici, garantarea tratamentului egal si nediscriminarea operatorilor economici, asigurarea transparenteie si integritatii procesului de achizitie publica, UAT Comuna Semlac publica invitatia de participare si formularul oferta pentru achizitia mai sus mentionata.

Documentatia tehnica aferenta se poate solicita in scris prin e-mail: primaria@semlac.ro

Documente necesare:

Formulare + Contract lucrari (2)

Invitatie de participare (lucrări de extindere a rețelei electrice de interes public – achiziție publică)

Data publicării: 08.06.2022

 

 

 

Anunt puz fotovoltaice etapa a 2a

ANUNT

In conformitate cu art. 43 alin. 2 din HG 395/2016 “…. autoritatea contractanta are obligatia … de a publica un anunt intr-o sectiune dedicata a website-ul propriu/ANAP sau SEAP, insotit de descrierea produselor, serviciilor sau lucrarilor care urmeaza a fi achizitionate”, astfel, aducem la cunostinta operatorilor economici interesati faptul ca autoritatea contractanta doreste achizitionarea urmatoarelor:

  • Energie electrica pentru cladirile administrative;
  • Energie electrica pentru iluminatul public – tarif zi;
  • Energie electrica pentru iluminat public – tarif noapte.

Ofertele se vor transmite pana in data de 23.03.2022, ora 16.00 pe e-mail la adresa: primaria@semlac.ro sau prin posta la adresa: Comuna Semlac, localitatea Semlac, nr. 656, judetul Arad.

Data 14.03.2022

 

 

ANUNȚ TRANSPARENȚĂ  – în vederea atribuirii contractului „Servicii de proiectare si asistenta tehnica din partea proiectatului pentru investitia „Extindere retea electrica de distributie in zona DJ 709D, CF300854, bloc ANL – 21 locuri de consum, localitatea Semlac, judetul Arad” – faza de proiectare Proiect tehnic + caiet de sarcini (documentatii suport avize, autorizatii, acorduri)” pentru promovarea concurentei intre operatorii economici, garantarea tratamentului egal si nediscriminarea operatorilor economici, asigurarea transparenteie si integritatii procesului de achizitie publica, UAT Comuna Semlac publica invitatia de participare si formularul oferta pentru achizitia mai sus mentionata.
Documentatia tehnica aferenta se poate solicita in scris prin e-mail: primaria@semlac.ro

Data publicării: 26.01.2022

 

ANUNȚ TRANSPARENȚĂ – în vederea atribuirii contractului Amenajare accese rutiere din drumul judetean DJ709D partea stanga la case in centrul civic in comuna Semlac pentru promovarea concurenței între operatorii economici, garantarea tratamentului egal și nediscriminarea operatorilor economici, asigurarea transparenței și integrității procesului de achiziție publică, UAT Comuna Semlac publică invitația de participare și formularul de oferta pentru achiziția sus menționată.

Fisiere atasate: Invitatie de participare, Formulare + Contract lucrari

 Data publicarii: 03.06.2021

 

ANUNȚ

În vederea atribuirii contractului de lucrări privind obiectivul ”Amenajare pistă cicliști în comuna Semlac”,  finanțat din fonduri FEADR în baza contractului de finanțare nr. C1920074A202950200841/13.09.2018, pentru promovarea concurentei intre operatorii economici, garantarea tratamentului egal si nediscriminarea operatorilor economici, asigurarea transparentei si integritatii procesului de achizitie publica, UAT Comuna Semlac publica invitatia de participare, caietul de sarcini (documentația tehnică) și formularele necesare în vederea depunerii ofertei pentru achiziția mai sus menționată.

Descrierea lucrărilor care urmează a fi achiziționate:

Caracteristicile tehnice ale investiției sunt: lungime totală L = 2.760,00 ml; suprafață totală S = 4.998 mp; lățime l = 2,00 ml; podețe tubulare cu D300 mm – 32 bucăți; borduri beton L = 4.998,00 ml; strat de uzură din beton asfaltic B.A.8 – 4 cm; strat de fundație din piatră spartă – 12 cm; nisip nivelare 5 cm.

Scurgerea și evacuarea apelor pluviale se va realiza spre exteriorul pistei, pentru desfășurarea circulației rutiere în condiții de siguranță sunt prevăzute lucrări de semnalizare verticală și orizontală.

Fișiere atașate: Invitatie de participare, Formulare + Model contract lucrari, Descrierea generala a lucrarilor, caiet de sarcini, Liste de cantitati, Partea desenata

Data publicării: 10.02.2021

 

ANUNȚ TRANSPARENȚĂ – în vederea atribuirii contractului Servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului pentru investiția ”Amenajare incintă și realizare utilități pentru construirea unui imobil tip A.N.L., comuna Semlac, jud. Arad” – faza de proiectare Proiect tehnic + detalii de execuție pentru promovarea concurenței între operatorii economici, garantarea tratamentului egal și nediscriminarea operatorilor economici, asigurarea transparenței și integrității procesului de achiziție publică, UAT Comuna Semlac publică invitația de participare și formularul de oferta pentru achiziția sus menționată.

Invitatie de participare

Formular 1 Oferta

Data publicării: 27.01.2021

Documente utile

Calendar

septembrie 2023
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Vremea in Semlac

Semlac, Romania
vineri, septembrie 22, 2023
Partly Cloudy
12 ° c
32%
10.56mh
-%
17 c 2 c
joi
19 c 5 c
vin
20 c 5 c
sâm
19 c 8 c
Dum